You are here
Home > култура > 50 ГОДИНИ ОД АЛБУМОТ A SAUCERFUL OF SECRETS НА ПИНК ФЛОЈД

50 ГОДИНИ ОД АЛБУМОТ A SAUCERFUL OF SECRETS НА ПИНК ФЛОЈД

„Пајнче тајни“, од оние чинивчиња што стојат под порцеланските шољи за чај. Втор студиски албум на легендарната група, но значаен заради тоа што е и последен на кој свири еден од основачите, Сид Берет.

Leave a Reply

Top