You are here
Home > локално > Нова велосипедска патека во Чаир (фото)

Нова велосипедска патека во Чаир (фото)

Екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве работат на бележење на новата велоиспедска патека на реконструираната улица „Втора Македонска бригада“ во Чаир.

Leave a Reply

Top