You are here
Home > локално > Нова подлога за детските игралишта во Општина Аеродром

Нова подлога за детските игралишта во Општина Аеродром

Општина Аеродром деновиве врши реконструкција на оштетените детски игралишта.

Се поставува гумена подлога за поголема безбедност на дечињата, а се обновуваат и реквизитите.

Исто така, продолжува и тековното одржување на детските игралишта на територијата на Општината.

Leave a Reply

Top