You are here
Home > 2018 > October > 09

Здрав Живот – Мит или Вистина ?

Ако пливате по јадење, ќе имате грчеви. Мора да пиете осум чаши вода дневно. Алкохолот го намалува бројот на мозочните клетки. Ова се само некои од митовите што може да ги слушнете за здрав начин на живот. За овие и други факти поврзани со здрав живот дискутираа 42 млади луѓе од шест

Top