You are here
Home > 2018 > October > 10

Членовите на Младинскиот Совет Нова Генерација учествуваа на проект за полова еднаквост

Во периодот од 01-08 октомври 2018 година во градот Нистед, Данска, беше спроведена младинската размена "Жена, Маж или Човек". Проектот е финансиран од програмата Еразмус плус и беше имплементиран од страна на Данската интеркултурна организација. Се собраа 48 лица, кои доаѓаат од 6 различни земји (Данска, Турција, Р.Македонија, Романија, Полска и

Top