You are here
Home > 2019 > February

Библиотека без книги

Технологијата постојано го обликува начинот на кој учат младите, а просветните работници постојано бараат начини да ја искористат технологијата за таа подобро да им служи на студентите.  Еден американски колеџ оди до екстремност преку отстранување на речиси сите книги од кампусот. Месецов Технолошкиот институт во Џорџија, САД, ја завршува последната фаза

Top