You are here
Home > здравје > Со помош на само три лимони направете позитивна енергија во домот

Со помош на само три лимони направете позитивна енергија во домот

Многумина не веруваат во моќта на позитивно и негативно размислување како ниту пак во позитивна и негативна енергија.

Но, често пати не сте ниту свесни дека со своето размислување влијаете на исходот на некои ситуации во животот. Енергијата која ја пуштате во својот дом е доста важна и затоа направете ја позитивна на овој доста едноставен начин.

Имено, се што требаа сторите е да распоредите 3 лимони по цела куќа во различни соби.

Ќе се изненадите со резултатот – ако лимонот веќе утредента ја смени бојата, значи дека во вашиот дом или некои простории домина лоша енергија која ја вшмукува целиот живот од вас, вашите домашни и домот.

Лимонот можете да го пресечете на два – три дела и да ставите парчиња во секоја просторија, а секако дека треба да ги смените за неколку дена, кога ќе се исушат.

Leave a Reply

Top