You are here
Home > актуелно > Ја грабнал на Бит Пазар и ја однел во парк шума Гази Баба: Скопјанка киднапирана од поранешното момче

Ја грабнал на Бит Пазар и ја однел во парк шума Гази Баба: Скопјанка киднапирана од поранешното момче

Имено, додека стоела на автобуската постојка на Бит Пазар, истиот ја повикaл да влезе во неговото возило, а потоа излегол од него и насилно ја внел во возилото со цел да разговараат за причините за прекинатата љубовна врска. Потоа се упатиле кон Парк шумата „Гази Баба“ каде физички ја нападнал. Истиот и ги одзел личните документи и се оддалечил од местото на настанот, а по кратко време ја пресретнал и ја однел со возилото на бензинска пумпа каде побарала помош од вработените.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.

Leave a Reply

Top