You are here
Home > актуелно > Гори автобус број 24

Гори автобус број 24

На последната постојка на линијата број 24 во моментов гори автобус во Скопје, објави МКД.

Во тек е интервенција на две противпожарни возила. Повеќе информации по завршување на интервенцијата.

Leave a Reply

Top