You are here
Home > актуелно > Ретро видео: Еден топол јулски ден низ Градски трговски центар (1986)

Ретро видео: Еден топол јулски ден низ Градски трговски центар (1986)

Оваа видео снимка, која е дело на непознат автор а датира од 1986 година, го регистрира животот во строгиот центар на Скопје и овозможува барем посредно да го почувствуваме некогашниот пулс на можеби најважниот дел од градот.

Снимката несомнено барем за момент ни го доловува животот во Скопје пред речиси 30 години.

Leave a Reply

Top