You are here
Home > локално > Апсењена скопскиот аеродром: Со туѓ пасош сакал да излезе од Македонија

Апсењена скопскиот аеродром: Со туѓ пасош сакал да излезе од Македонија

Вчера во 18.00 часот на Граничниот премин “Меѓународен Аеродром-Скопје“ на излез од Р. Македонија, поради послужување со туѓа патна исправа бил приведен Е.Д. (23) од Албанија.

Истиот бил предаден на полициски службеници за понатамошна постапка.

Leave a Reply

Top